Hello, newbie with a electrical - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 01-25-2010, 10:53 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Jan 2010
Vehicle: CLS 56 plate
Location: Essex
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Hello, newbie with a electrical

Hi,

My name is Steve and today for some stranage reason my radio stopped and I heard a spark like a fuse blowing, once I took out the non Merc raido I noticed that all fuses within this wiring seemed ok all 3 of them. So then I checked all fuses in the engine area but all are fine, but could not locate the fuses behind the seat as described on here, so I decided to make a new feed and radio worked, but when going to lock the car via the remote nothing happed but it will lock inside the car using the botton and yje remote is flashing when being pressed.

Any help with this would be great
kieranjames is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 01-25-2010, 12:50 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Jan 2010
Vehicle: CLS 56 plate
Location: Essex
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Sorted it!!!!
Took the radio back out to try and get a better understanding of the wiring I then managed to trace it back to the nokia phone unit, looking at the wire direction I noticed they leads go to the back of the car. After looking everywhere I noticed that the driver's rear seat lower light cover was a lot larger than the passenger, one I pushed it out I the see another fuse box, when checking then I found the blown one, changed it and I have the remote working and the original wire is now live again and re-conected.
kieranjames is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 01-25-2010, 04:25 PM
BenzWorld Elite
 
F1Bobby's Avatar
 
Date registered: Sep 2008
Vehicle: C55 AMG
Location: People's Republic of California
Posts: 2,174
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Welcome Steve!
F1Bobby is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 01-26-2010, 08:25 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Jan 2010
Vehicle: CLS 56 plate
Location: Essex
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Thanks, it great to know there are sites like this to aid us all.
kieranjames is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 01-26-2010, 12:44 PM
BenzWorld Elite
 
leapyfish's Avatar
 
Date registered: Apr 2008
Vehicle: 1998 SLK230 210,xxx Miles
Posts: 7,685
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 6 Post(s)
leapyfish is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
Help -- Electrical!!! blindeman W210 E-Class 44 12-07-2010 02:11 PM
Newbie, electrical drain 300te jsayre914 General Mercedes-Benz 2 09-29-2009 05:59 AM
electrical 90 w126 420 se W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 6 10-16-2008 01:43 AM
Electrical help ! ! ! gumsie W140 S-Class 6 04-27-2007 01:00 AM
Newbie with Newbie Issues.. ggfoxx W203 C-Class 2 12-10-2005 08:04 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome