2002 C320 in limp mode after a jump start - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-03-2010, 01:10 PM Thread Starter
BenzWorld Member
 
Date registered: Jul 2008
Vehicle: 83 300SD ,87 300 D Turbo, 95 E 300 D, 96 E300 D, 98 E300TD, 00 C230 Compressor, 02 C 320 Wagon,
Location: Downey, CA
Posts: 121
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 8 Post(s)
(Thread Starter)
2002 C320 in limp mode after a jump start

My car is in limp mode after a jump start, anyone could tell me how to reset it? or has to be dealer-only-repair.
Thanks for your fed back.
mymini1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-04-2010, 11:37 AM
Supporting Vendor
 
FCP Euro's Avatar
 
Date registered: Jul 2008
Posts: 738
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 23 Post(s)
Disconnect the battery for about 10 minutes and then reconnect it. The car should be ok now. I had this problem after a jump start myself.


Quality & Service, Guaranteed for Life
FCP Euro - OEM & Genuine European Auto Parts Online
FCP Euro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
limp home mode, later failure to start - Fixed andrewdough W203 C-Class 1 08-17-2009 11:06 AM
Need help with limp mode eric242340 Off-Topic 20 07-18-2009 02:11 AM
Limp Home Mode Symptoms 2002 C240 alexsystems General Mercedes-Benz 0 02-18-2009 10:59 PM
Limp Mode noelchambers R170 SLK-Class 4 08-18-2008 01:27 PM
2002 C320 "Economy Mode" button stuck - no air Thcuse W203 C-Class 1 06-19-2008 02:28 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome