Mercedes ML starting problems - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-02-2010, 05:44 PM Thread Starter
BenzWorld Member
 
Date registered: Nov 2009
Posts: 51
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Mercedes ML starting problems

Hi i have a Mercedes ML 320 2000 and when i driving for a while and park for almost 2 hours it crank but not start i change the fuel filter i scanned and no codes present i remove the rear seat and i chek the power with a tester but when i turn the switch to on position no pover available inplug but when i start the have power i dont know if the fuel pump any ideas please
mecdiesel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-04-2010, 12:20 PM
BenzWorld Elite
 
Date registered: May 2005
Vehicle: '07 GL320CDI
Location: Albuquerque
Posts: 5,070
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Probably needs a crankshaft position sensor.

They usually don't set a code when they fail.

Kent Christensen
Albuquerque
'07 GL320CDI
lkchris is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
mercedes 409 van (1982) petrol - starting problem - mercedes transporter belfast_phil V-Class 1 08-17-2009 03:40 PM
Starting Problems marcmayer W210 E-Class 4 05-15-2008 05:34 PM
Stored 1993 S420 has fuel problems-Gives sudden starting problems-solution needed heartmd W140 S-Class 15 12-09-2007 01:45 PM
Starting problems still ..... dilanja W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 0 03-31-2007 01:05 AM
anyone have starting problems? My car died twice today after starting... cgeorge430 W163 M-Class 10 08-03-2002 10:57 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome