Aux fans not working 95 S320 W140 - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-14-2009, 01:51 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
Date registered: Apr 2009
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Aux fans not working 95 S320 W140

My S320 temp has started to increase recently and I noticed the aux fans are not working even with the air con going. I pulled off the wiring connector to the condensor and the fans spun up briefly but stopped so I assume the fans work.
Can anyone help with this maybe it is a relay or temp switch I cannot locate the relays??

Also my soft close doors stopped working I pulled out the pump in the boot cleaned up to the contacts it worked again but stopped.
Everytime it stops working I pull off the wiring connector plug to the pump again and it works for another few days and I have to repeat this to make it work again...would this be the pump or another fault elsewhere? Thanks

Last edited by CRPPRAT; 12-14-2009 at 01:54 PM.
CRPPRAT is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Aux fans are working but only when ac is on not when the temp goes way up sycotik W202 C-Class 4 06-02-2009 03:37 PM
    overheating...aux fans not working... Eric W124 E,CE,D,TD Class 5 10-08-2006 02:39 PM
    Aux Fans not working... pic included of A/C Drier area '91 300CE W124 E,CE,D,TD Class 10 08-23-2006 08:13 AM
    Center two AC/heater fans not working while two fans on the sides are OK bespokeonly R129 SL-Class 4 11-05-2005 04:00 PM
    Aux fans not working! datchy W124 E,CE,D,TD Class 19 07-23-2004 08:16 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome