1998 Mercedes S320 - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-08-2009, 03:11 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
Date registered: Nov 2009
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
1998 Mercedes S320

Sorry if im posting inthe wrong place Im new to this site and so far I love it really good info I have been reading for a couple of hour and now this my problem..I got a a 1998 S320 with 143,000 miles the car was working fine until couple of days started by going into limp mode dont knwo what gear but by simply reseting (on/off) the car it will work fine until today on/of wont work no more is limp mode I got reverse but when I change from P to R OR D the tranny will jump or pull is sound loud not to much but enought to notice that is not normal.. The check engine light,
I am getting an ODBII Error - "P0743 Torque Converter Clutch Circuit Electrical" nothing else.. also I check the transmision base on the reading I did here for leaks and I can see some leaks the connector is full of oil.
I have erase the code with the OBD but after having the motor running for sometime the code will come back.....
My question the sensor lacation is inside the trany ?
meaning that the transmission needs to be remove or is unde the oil pan ?
or do i need a new transmission.... thanks in advance
tiburondkb is offline  
Sponsored Links
post #2 of 3 (permalink) Old 11-08-2009, 09:59 AM
Lifetime Premium Member
Musikmann's Avatar
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 107,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
Lifetime Premium Member
Maybe someone here can help you but you have a W140 and there is a forum devoted to those. It is located under the sedans section. Good luck and welcome to the forum.

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!
Musikmann is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-08-2009, 11:34 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
Date registered: Nov 2009
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
tiburondkb is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Keyless Problems w/S320 1998 W140_S320_1998 W140 S-Class 30 07-04-2009 10:14 PM
    I need a tan console for 1998 S320 salmaqtari For Sale/Wanted/Trade/Giveaway 2 04-18-2008 12:01 AM
    FS- 1998 S320 Parts s32098 For Sale/Wanted/Trade/Giveaway 0 07-05-2006 11:43 AM
    FS: 1998 S320 LWB, So. Cal. s32098 For Sale/Wanted/Trade/Giveaway 10 03-18-2006 05:09 AM
    1998 S320 A/C Problem s32098 W140 S-Class 6 07-23-2004 10:30 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome