New to forum, not to working on cars - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 11-01-2009, 02:18 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Aug 2009
Vehicle: Midnight Blue '02 C-240 (bone stock)
Location: Arkansas for now :(
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Talking New to forum, not to working on cars

Hi. I am stationed in Little Rock AFB, AR. I am originally an Ohio native. This is my first Mercedes. I am not used to how Finicky my Mercedes is being. When it is working, I love it. It is fast enough (if I wanted a really fast MB, I would have gotten an AMG). It ran an 11 second 1/8th mile--that is pretty respectable for a 2.6L V-6 that only has 170ish horsepower and torque, and weights a lot. I love how it looks too--Midnight blue with a bronze drip rail and chrome door handles. Hopefully I find a true solution to my misfire problem, and I will post it so that other W203 C240 owners will know exactly what is wrong and exactly how to fix it.
Later,
Drew
vwjunkiegt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-02-2009, 11:51 PM
BenzWorld Elite
 
leapyfish's Avatar
 
Date registered: Apr 2008
Vehicle: 1998 SLK230 199,xxx Miles
Posts: 7,676
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 4 Post(s)
leapyfish is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Forum Link Is not Working Midnightsun Benzworld Site issues forum 2 06-10-2009 02:03 PM
    Mercedes Working to Design Cars With 20 Percent Better Aerodynamics administrator Mercedes-Benz News 0 05-01-2009 08:23 AM
    Duval Motor Cars website not working? akm714 W163 M-Class 3 12-22-2007 06:59 AM
    Appreciation for this forum, and Mercedes cars. pghguy517 W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 2 10-19-2004 05:12 PM
    Anyone know a good M3 forum? The search function is not working. marc32 R170 SLK-Class 2 08-13-2002 07:11 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome