2000 C280 Radio Issues - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-12-2009, 05:20 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
Date registered: Oct 2009
Vehicle: 2000 Mercedes C-280 Sport
Location: Minnesota
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
2000 C280 Radio Issues

I bought my C280 in may and Just recently had the radio deck fail i think? I was driving along and all of a sudden my sound/music just stopped. I then hit a small bump on a bridge and it started working again. Pulled into the bank, shut the car off, and ever since I have no sound, no fuzz, hum, crackels nothing. The deck still lights up and functions it appears, however all the functions light up on the screen as well the AUD, and other options. I have talked to a few guys and they all said its either a deck or a loose wire somewhere is the problem.

We have had alot of rain in Minnesota the past few weeks, and the car as of right now sits outside till dad's car gets put away. So not sure if that could be a problem or not. I have wiggled all the wires, tapped on all connections, speakers, and amps lightly with nothing changing. I even disconnected the speakers and one by one tested them to see if one of them would mess up the the whole system. After reading post, and checking with pro.s in this industry and even with Mercedes One Care 800 number nothing has solved the problem.

So that leaves me with one option. Replacing the deck, I would like to keep it stock if i can, I have a few decks i'm in the process of getting prices on, now for the help that I need. How do I remove the current deck? I have removed the storage bin so now I can get my hand up behind the radio and feel all the wires and connectors, and removed 2 screws, so now the whole center sections wiggles back and fourth, I havn't got a clue what the next step is to removing that.

Any idea's on what to do on any of the problems I have mentioned?



A New Member
WyldeJohn is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Some 99 c280 issues OCADA W202 C36 AMG, C43 AMG 0 07-18-2009 10:23 AM
    '95 C280 having issues with battery Summer708 W202 C-Class 11 06-15-2007 01:02 PM
    2000 C280 Radio problems pcolvin W202 C-Class 2 05-07-2004 08:27 AM
    2000 C280 Radio problems pcolvin Audio & Telematics Forum 1 04-29-2004 06:27 PM
    2000 C280 - RADIO Question Guest (MBNZ) W202 C-Class 8 03-24-2003 03:56 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome