Newbie - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 09-18-2009, 12:51 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
Date registered: Oct 2005
Vehicle: 2000 ML430
Location: Northern Virginia
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Unhappy Newbie

Hi All,

I am new to this. I live in Haymarket Virginia and own a 2004 E320 90000 miles and 2001 C320 120000 miles.
I love both cars but for the past 3 months have been experiencing an irritating humming sound coming from the front passenger side of the E320.
I started with rotating tires and a alingment that did not help.
I noticed tires were warped so changed all four tires and souns still persists.

The driver side wheel bearings was changed and the other packed because not bad but still sound.
Not sure what is the cause and do not want to just throw money down the drain on trial and error issues.

Any ideas/insight etc. will be very much appreciated.

kwebu is offline  
Sponsored Links
post #2 of 3 (permalink) Old 09-18-2009, 03:57 PM
BenzWorld Member
Date registered: Jun 2009
Vehicle: 1991 190e 2.3L 8v
Location: Moose Jaw, SK
Posts: 109
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Welcome to! Your best bet would be to click on the Forum page and from there, find and link to the discussion forum for your specific vehicle (vehicles, in your case). There are folks frequenting those forums there with varying levels of experience and skill related to your vehicles - they may be of assistance with your technical questions. There are also FAQ links covering a good many commonly asked questions, often links to technical publications such as service and owners manuals, parts and wiring diagrams, troubleshooting guides, etc. Good luck!
gtone is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-18-2009, 10:05 PM
BenzWorld Elite
leapyfish's Avatar
Date registered: Apr 2008
Vehicle: 1998 SLK230 199,xxx Miles
Posts: 7,675
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 4 Post(s)
leapyfish is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    TX Newbie dcbrewmeister General Mercedes-Benz 1 02-01-2009 06:15 AM
    Newbie JIMMER15 General Mercedes-Benz 0 10-07-2008 03:04 AM
    Newbie from Pa mushback General Mercedes-Benz 0 09-29-2008 11:50 AM
    Newbie with Newbie Issues.. ggfoxx W203 C-Class 2 12-10-2005 08:04 AM
    Hello , I`m a Newbie.. fat tony W124 E,CE,D,TD Class 10 02-24-2005 09:46 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome