lost - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-10-2009, 07:04 PM Thread Starter
BenzWorld Member
gargo11's Avatar
Date registered: Sep 2009
Vehicle: 1995 s500 v8
Location: north carolina
Posts: 69
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via Yahoo to gargo11
(Thread Starter)

i amhaving a major melt down, my s500 sedan won't saty running for more than 15 minutes when i put it in drive it backfires real bad and then shuts off leaving a splatter of black stuff in my drive way, it only has 119k oh yea i saw a light which looks like a radiator symbol constantly on and the engine sounds like it is missing bad please help me
gargo11 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 09-10-2009, 09:02 PM
BenzWorld Elite
leapyfish's Avatar
Date registered: Apr 2008
Vehicle: 1998 SLK230 199,xxx Miles
Posts: 7,675
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 4 Post(s)
leapyfish is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    lost 99CLKcab Off-Topic 17 02-19-2009 06:58 PM
    lost it... Jippi W201 190-Class 1 10-14-2008 02:43 AM
    I'm not lost, ............. am I? JohanSL R129 SL-Class 2 03-11-2008 09:02 AM
    Nearly Lost !!!! 600600 C208/A208 CLK-Class 2 08-07-2006 11:17 AM
    eh i am lost... Andrew2004az W163 M-Class 2 04-14-2006 02:11 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome