Clutch issue with my 300 GD 1986 - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-05-2009, 06:21 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Sep 2009
Vehicle: 1986 Mercedes Benz 300 GD 4x4 Gelandewagon
Location: Canada
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via AIM to britishcolumbia Send a message via Yahoo to britishcolumbia Send a message via Skype™ to britishcolumbia
(Thread Starter)
Exclamation Clutch issue with my 300 GD 1986

I went away on a mountain for a weekend, lots of off-roading was had. I was on logging roads at relative speed (60 KM/HR or 35 MPH) and lots of steep hills. It wasn't to the point that I had to use the differential locks, but it was good off roading. I put my benz to rest, no damage was done. A few days later I go to give it some exercise, and it fires up perfectly, I press the clutch, and attempt to put it into reverse, it grinds and wont go into any other gear. I push the clutch a few times, exercise it, no change. I start and stop the motor, rock the car, everything. I even started it in gear with the clutch "engaged" and the starter moved the car. It was in perfect shape when i returned from my off-roading adventure, I'm not sure what could have caused this. Any thoughts? I know its my clutch, but I don't know much about it as i haven't had this wagon for long. Any input will be appreciated.
britishcolumbia is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
406 Clutch Issue snaplane2 Unimog 5 07-17-2007 10:16 AM
406 Clutch Issue ted gates Unimog 1 02-11-2007 08:18 AM
wiring diagram for compressor clutch, 1986 560sl jako R/C107 SL/SLC Class 0 08-26-2005 02:43 PM
Clutch Issue Mike G. G-Class 6 04-09-2005 10:31 AM
1986 560SEL sunroof issue blazer W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 4 12-08-2003 12:33 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome