C200 ignition fault - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-15-2009, 01:24 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Jun 2009
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Smile C200 ignition fault

Hi I have a 1998 W202 which up to now apart from usual maf has been great but the other day I went to start it put the key in turned and no lights. I did this 6 or 7 times and suddenly it came to life started and ran fine. this has happened twice more since then so the car is now confined to the drive, can anyone help.
sherpa350 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
C200 faulty MAF or ignition? scrapper W202 C-Class 9 10-20-2009 08:47 PM
'96 c200 ignition amplifier part 0185451132 (pms module) miki_com_au For Sale/Wanted/Trade/Giveaway 1 03-16-2009 06:18 PM
Ignition Coil Fault merc420 W140 S-Class 8 04-01-2008 12:11 AM
'96 c200 ignition amplifier part 0185451132 miki_com_au W202 C-Class 2 04-12-2007 06:01 PM
'96 c200 ignition amplifier part 0185451132 miki_com_au W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 0 04-10-2007 06:44 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome