alarm problem? - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-11-2009, 10:26 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Aug 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
alarm problem?

I have recently fitted a new battery to our C220 1995 petrol. It had previously been standing for about 9 months. I now seem to have a problem with the alarm activating the hazard lights. While the ignition is on the hazard lights flash for about a minute, stop for about 30secs then come on again. I have pulled all the fuses in turn to no avail. I have located the Hazard light relay and pulled that and the lights still operate, but not on the hazard light switch. Can anyone help?
melnmags is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
Alarm problem lancelot092466 W203 C-Class 7 07-03-2008 10:11 PM
Help with Alarm Problem delhiboy3732 R170 SLK-Class 3 02-28-2008 04:14 PM
Alarm problem sutt777777 W220 S-Class 0 03-19-2006 10:24 AM
Alarm Problem richardedmonds V-Class 0 03-13-2005 09:33 AM
Alarm Problem Gta255 W124 E,CE,D,TD Class 0 10-27-2004 12:16 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome