New forum member from the "Wet Coast" - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-03-2009, 05:52 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Aug 2009
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
New forum member from the "Wet Coast"

Hi all,
Just doing as the forum says... introducing myself. We're (the car and I) up in Vancouver, BC, Canada. I picked up a 2003 C320 for my next project. It's in fantastic shape except for a lot of little tiny rock chips. I've had it for about a month and have been going through it. So far got some 17" AMG wheels for it and THANKFULLY got rid of the stock 16s. I've got a couple of intakes for it, some Magnecor 8.5 ignition wires, Iridium plugs, F+R sway bars and a Carlsson front/rear apron and exhaust. Not everything is on yet. More to come too. I've been focussing on making sure all the maintenance is up to date with the exception of areas where I expect to make some changes/improvements/mods. Anyway, it's been fun so far. Hopefully, most of my efforts will be complete for next summer.
GdCdnKid is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 08-04-2009, 10:13 AM
BenzWorld Elite
leapyfish's Avatar
Date registered: Apr 2008
Vehicle: 1998 SLK230 199,xxx Miles
Posts: 7,675
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 4 Post(s)
leapyfish is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Not displaying "Premium Member" image ChuangTzu BenzWorld Help 1 05-14-2009 09:19 PM
    New to forum! Just "inherited" a 190e, and it doesnt start... itsdave W201 190-Class 52 03-28-2007 07:45 AM
    Have "Search this Forum" in RED? Teutone Benzworld Site issues forum 0 07-05-2006 01:43 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome