New Memebe with a problem - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-29-2009, 02:42 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Jul 2009
Vehicle: 2003 C320
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
New Memebe with a problem

Helle Everyone- Im new to this forum.
I have a 03 C320 that i have taken over from a friend never had any problems until now.
As of yesterday my car jerks whenever it changes gear (atleast thats how it feels) then go on normally......Do you guys know what this could be?

Any feedbacks will be helpful

ryerye is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 07-31-2009, 12:40 AM
BenzWorld Elite
leapyfish's Avatar
Date registered: Apr 2008
Vehicle: 1998 SLK230 199,xxx Miles
Posts: 7,675
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 4 Post(s)
leapyfish is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    front passanger door problem and lift gate problem..HELP ME!!! stillf1y W163 M-Class 5 12-13-2007 07:36 AM
    Electric side mirror problem / Seat Electronic problem taime R170 SLK-Class 8 05-24-2007 05:03 AM
    Key problem - Expert level problem analysis required philthompson W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 2 09-26-2006 07:48 AM
    1994 S600 coupe "Vacuum assist pump problem and now a starting problem Bigpauly52 W140 S-Class 18 09-26-2004 12:36 AM
    Interesting new problem, or is it a problem? My car's water broke yesterday Jason Y R170 SLK-Class 8 06-13-2001 06:54 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome