Auto transmission reverse problem - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-26-2009, 04:49 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Jul 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Auto transmission reverse problem

'91 500SL drives forward perfect, all changes up Ok. Drive in reverse when cold all OK, but when it gets warmed up after a drive put it in reverse and it revs up but does not move! any ideas anyone.
rad817 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-26-2009, 10:26 PM
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Jul 2009
Vehicle: 1994 Mercedes E320
Location: Kalamazoo, MI
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via Yahoo to atlantis4x
Man! EXACTLY same problem here!!! Started to happen when I did tranny fluid change (and filter) the 2-nd time but those 2 times I used NAPA fluid instead of Mercedes fluid.

Also, I am wondering if it has something to do with amount of fluid in torque converter? 1-st time converter wasn't drained, but 2-nd time - it was...

I have no idea...
atlantis4x is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Transmission Slipping in Reverse prathermj R129 SL-Class 10 01-24-2011 03:42 PM
    S320 Auto Transmission Problem davehep W140 S-Class 9 01-26-2010 06:03 PM
    240d auto transmission problem. joepilot W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 2 02-29-2008 07:06 PM
    94 C280 Reverse Transmission Problem C280 HK W202 C-Class 3 01-02-2006 05:31 PM
    190E 2.6 Auto transmission problem Guest (MBNZ) W201 190-Class 2 01-08-2002 10:30 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome