Problem with A170 - Mercedes-Benz Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-29-2009, 04:28 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Oct 2007
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Exclamation Problem with A170

Hello. I have a problem with W168 A170 98. Instrument cluster display/computer lights doesn't switch off. I've read in internet that after 30s it should go off. Dashbord lights off but display in dashbord lights are on all night. Has anybody had such problem?
janisas is offline  
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
A170 CDI (Semi automatic) 2002 Cold Start problem andrew gray Benzworld Site issues forum 2 07-02-2011 03:07 AM
A170 clutch/gearbox problem bob charnock W168 A-Class 2 01-12-2008 10:10 AM
A170 CDI Cold Start problem andrew gray Benzworld Site issues forum 0 01-19-2007 08:06 AM
A170 Navigation gtiller Audio & Telematics Forum 0 04-01-2003 01:20 AM
A170 CDI Gear change problem Guest (MBNZ) W168 A-Class 3 04-23-2002 06:47 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome