Hi ITs gary from Liverpool - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-10-2009, 04:20 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Mar 2009
Vehicle: mercedes s class 320cdi 2001
Location: liverpool
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Hi ITs gary from Liverpool

Hi I'm Gary from Liverpool. I have a 2001 S320 CDI which is my pride and joy. I have been working away for a year so haven't been able to see my car until now. I am back in the uk now but i am having some problems with my Command sat nav. it doesnt seem to pick up any satalites and i keep loosing my position while driving. I have checked the info page on the service menu and it says 0GPS, which i presume is no satalites visible. do you think it will be my antenna causing this problem. I have had my car for 5 years and had no problems before. I notice that the clock doesnt update either which it used to do. the radio rds works fine in various parts of the uk. Any ideas would be appreciated. i am using uk maps 2006 DX
lynchg07 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-10-2009, 04:48 AM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,581
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 311 Post(s)
Hi Gary, and welcome to the forum. I am from Yorkshire but live in china. The fact that your clock does not adjust points to a lack of satalite connection. Try reposting your question on the telematics forum. Go to the bottom of the page and click on search forums and select telematics.

ERIC.

___________________________________________
People sleep peaceably in their beds at night only because rough men stand ready to do violence on their behalf - George Orwell
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
anyone in the Liverpool area fancy looking at my car because............. chrischew W201 190-Class 12 10-23-2008 03:28 PM
Only in Liverpool.....or JAKARTA! Punjabi Off-Topic 0 05-16-2007 09:00 AM
Gary....... William Monte W163 M-Class 2 03-12-2003 11:58 PM
Hey Gary... hawaiibenz W163 M-Class 1 12-18-2002 12:21 AM
Gary, did they fix the problem for you? Mach430 C208/A208 CLK-Class 5 01-31-2002 06:50 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome