Greeting from USJ Malaysia - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 03-07-2009, 04:34 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Mar 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Greeting from USJ Malaysia

Hi Guys, Just got my E240 2005 Japan spec last week. I enjoyed driving it, good suspension and powerful car. But its engine is noisy in its low gear. The back headrest does not erect eventhough i have push the button and the rain sensor does not work. I have to get back to the seller and I hope nothing serious
mastok77 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 03-07-2009, 05:01 AM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,166
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 291 Post(s)
The front windscreen has most probably been changed and there are a lot of fake screens here, so the rain sensor will not work

ERIC.

___________________________________________
"I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend, if you have one."
- George Bernard Shaw to Winston Churchill.

"Cannot possibly attend first night, will attend second ... if there is one."
- Winston Churchill, in response.
eric242340 is online now  
post #3 of 4 (permalink) Old 03-07-2009, 08:44 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Mar 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Greeting from USJ Malaysia

Dear Eric, Thanx for your comment. My rain sensor when I first took the car but it stop working after I sent my car to do the V Cool and front and reverse sensor. My guess is the accessories guy mess up the wiring. I dont have the time to get it check yet.
mastok77 is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 03-08-2009, 09:16 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Mar 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Just found out from my E240 seller, I need to put the windscreen wiper to I, to activate the rain sensor. Silly me.
mastok77 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Greeting From Melbourne, FL wanabeto General Mercedes-Benz 0 12-24-2008 07:54 AM
    New here! Greeting to all! msfamilia R171 SLK-Class 15 03-27-2007 03:23 PM
    Seasons Greeting to everyone! Benz Bling V-Class 0 12-20-2006 09:31 AM
    ONLY GREETING buji G-Class 0 04-09-2004 04:14 PM
    Greeting! Cabrio R170 SLK-Class 3 08-13-2003 10:20 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome