Hi I'm leee, using djangzoz as login - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-19-2009, 05:40 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Feb 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Post Hi I'm leee, using djangzoz as login

I have a 2000 A160, moon silver metallic finish, [keyed by a mercedes hater]. It's been pretty good and we are the original owners. Lately it runs badly and unevenly and I just stop the car and wait a few minutes, then start again. Seems to reboot the computer. I live in Bondi which is a beautiful surf beach on the east coast of Australia, near Sydney. The salt air is dreadful for any exposed metal and the 1973 280 SE V8 we had rusted to bits hence a new car.
the car had a slight rhthmic sound which doesn't speed up with the engine revs so I am hoping it will go away when the timing chain is replaced and the rest of it [ see my queries and notes about this elsewhere]. I think I'll have to replace this car within 2 years more. I don't think it is up to longevity. cheers! Leee
djangzoz is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 02-21-2009, 02:11 AM
BenzWorld Elite
Date registered: Oct 2007
Vehicle: 2002 SLK 230 1986 560SL 2008 Honda CRV
Location: Rochester,NH USA
Posts: 3,664
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Welcome to Benzworld
livefreeordie is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Login Issues Mad! W163 M-Class 0 06-10-2006 10:04 PM
    What happened to automatic login? YellowSLK230 R170 SLK-Class 6 04-27-2006 11:02 PM
    SEARCH - All posts since last login. ExEngineer Benzworld Site issues forum 1 04-23-2006 11:09 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome