new member: water pump problems - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-26-2009, 11:27 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Jan 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
new member: water pump problems

Hi I've had my Mercedes CLK 200 for just over two years. It's a 1999 example bought in mint condition with low mileage. I've been absolutely delighted with it - in fact I much prefer the look to the more modern less distinctive shape. Had no trouble until last week when the water pump began squealing and then rattling followed by seizure. Is this somethng that happens to waterpumps after 60,000 miles? I have bought a new one, which will shorlty be installed. Is this a straightforward job to rectify? Can anyone advise on the pitfalls? Thanks......
lindsayme is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    92 400E Power steering pump and water pump, need advice kanio W124 E,CE,D,TD Class 5 03-19-2007 05:58 PM
    Name that sound: water pump, P/S pump, tensioner? jamesvyu W163 M-Class 9 01-05-2007 07:15 AM
    Water Pump? dz111 W163 M-Class 1 09-27-2006 06:15 AM
    Water pump leaking steering pump loud abentley79 W124 E,CE,D,TD Class 3 08-31-2005 04:50 AM
    Water Pump Problems (ML 320, 1998) Wayne W163 M-Class 2 10-01-2001 11:52 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome