'94 C280 Window washer and High beam switch won't work - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-25-2009, 04:57 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Jan 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
'94 C280 Window washer and High beam switch won't work

I have had this 94 C280 for over a year and haven't notice the high beams or the window fluid spray not to work until just last week it stoped all of a sudden and along with the high beams not able to come on. Switching to high beams just turns the head lights completely off when activated. I'm not sure why this would happen but the switch may be the problem concidering they both are activated from the same switch lever on the right side steering column. Anyone with a resolution to the problem other than to purchase another switch. Or would that be the only thing that could be wrong with my high beams and washers.
jayt415 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-26-2009, 06:41 AM
BenzWorld Veteran
 
Bill A's Avatar
 
Date registered: Jan 2009
Location: So Cal
Posts: 667
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 27 Post(s)
Well if you had a diagram for the wiring and an understanding of auto electrical function it is a easy thing to diagnose. It would be a bitter pill to replace the switch and discover a power supply issue in the fuse box. Just a thought.
Bill
Bill A is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
washer fluid switch? bigmellon Unimog 10 01-02-2008 01:44 AM
windscreen washer does not work. daveyg W220 S-Class 5 05-19-2007 05:24 PM
300te...rear washer does not work...why? AlanS W124 E,CE,D,TD Class 2 03-29-2007 11:41 AM
Washer/Wiper fluid pump does not work 400SEL W140 S-Class 1 12-22-2003 04:50 AM
Rear washer doesn't work, any ideas? bavenda W163 M-Class 2 11-18-2003 10:51 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome