2004 220 CDI (W211) , power down limp mode on, any help? - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 01-13-2009, 09:20 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Jan 2009
Vehicle: E220 CDI 2004 120.000 km
Location: Europe
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
2004 220 CDI (W211) , power down limp mode on, any help?

Hi all!

Couple of days ago, on motorway suddenly my car lost power totally - no acceleration at all after 120 km/h.
At slower speed, rpm raises more than 3500 before gear up. And still accelerates very slow.

Fault code was read: P2359 (Boost pressure too low/high)
Seems something wrong with turbo boost and different technicians suggest to swap parts one by one.
Error code cleaned up once and i had hope raised but too soon - after couple of km:s on highway limp-home is on again....
EGR, Cat, ECU, Air filter, MAF sensor or even anything els?
Is there any witch I can check by myself?

Thanks a lot!

BR redwing

Last edited by redwings91; 01-13-2009 at 09:22 AM.
redwings91 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-13-2009, 10:11 AM
BenzWorld Elite
 
Kajtek1's Avatar
 
Date registered: Dec 2005
Vehicle: E320/E250 Bluetec R129 SL500 - $1300 car ........ Ford F350 6.7l
Location: V E G A S
Posts: 32,699
Mentioned: 10 Post(s)
Quoted: 1346 Post(s)
Maybe moving the post to W211 section would give it more specific reply.
We do have have couple members who are very knowledgeable about those engines and since cdi is relatively new technology -not too much experience on the net yet.
Post your location in the profile for better pinpointing the solutions.
To my knowledge you need somebody to test the turbo pressures before you start dropping parts in it.
Good luck and welcome to the forum.
Kajtek1 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-13-2009, 10:33 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Jan 2009
Vehicle: E220 CDI 2004 120.000 km
Location: Europe
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Thanks!

I found right forum and post it again!
Great site!

BR, redwing
redwings91 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
Limp Mode 313 CDI Sprinter garrick@internode.on.net W901-905 Sprinter 9 03-06-2010 03:01 PM
311 CDI Limp Mode etlcnes W901-905 Sprinter 2 03-04-2009 04:14 AM
313 CDI Power Loss (Limp Mode) garrick@internode.on.net W901-905 Sprinter 3 04-07-2008 09:54 AM
LOW POWER, LIMP HOME MODE MT MANAGER W140 S-Class 6 02-16-2008 06:44 AM
Limp Mode - Power limits at 3000rpm grasser V-Class 6 10-21-2005 10:54 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome