Wats Up Every1, New to the site and im have sum Trouble wit my 02 s430's airmatic!! - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-04-2009, 01:17 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Jan 2009
Vehicle: 02 E430, 02 S430, 05 SL55, AND SUM OTHERS
Location: NEW YORK
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Question Wats Up Every1, New to the site and im have sum Trouble wit my 02 s430's airmatic!!

Hi everyone im new here, I wuz checkin out sum forums and ur guys site seamed the best! Keep up the good work!
Now for my problem, I am putting togeather a 02 s430 that wuz left in one of my body shops for an unpaid bill, The car had a light right 3/4 nose with some sup. damage! I changed everything out with new expect the strut which came out of a good running car and worked no prob! the pump wuz coming on at frist but the car wuz not rasing very high on the rt front where we changed the strut,(like is wuz moving very slow to the rest, then everything stop the pump stop and the rest of the car stayed where it wuz.

So i had other work in my shop so i got put back in the yard for a wk or so, so today i started workin on it again and i checked everything fuse's, realays, the pump it self, everything good and in working order. Wat i found wuz that there is no power goin to the pump, i hard wired it and it runs fine, Im thinking sumthin must have to be rest set in order for the car to rasie and for the airmatic to work, and it also says airmatic workshop on the dash.

So how can i fix this or do i have to bring it to da stealer? Thanx for any help.
MurderedOut500 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 08-08-2009, 02:19 PM
leapyfish is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    wats the 1996 c36 0-60mph ? and 1/4miles W202 W202 C36 AMG, C43 AMG 10 04-17-2010 07:25 AM
    hello every1 e320mb General Mercedes-Benz 1 12-25-2008 10:28 AM
    OT: Hope every1 had a good 4th of july, how were the MLs on road trips?? MHPHOCKEY W163 M-Class 1 07-05-2003 12:18 PM
    Geez wats wrong with my car. Jason Hu R170 SLK-Class 7 04-21-2002 11:23 AM
    wats up with those clear side markers????? Guest (MBNZ) W203 C-Class 0 02-08-2002 05:11 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome