new on the forum..and in trouble with my c280 - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-04-2009, 07:29 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Jan 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
new on the forum..and in trouble with my c280

Hi guys,

Just signed up to this forum today hoping to get some advice.

I have had a 1994 C280 Sport for about a year now, it's always been running smoothly but now that it has come out of the Service and MOT the engine runs/ran terribly and there is no power anymore. The mechanics that did the service (Kwikfit) are now saying that the wires are completely bald and that the wiring spool needs to be replaced. (and that they did nothing wrong and that it's wear and tear on the engine)

I have had a look at the wires inside the engine and they are indeed lying bare now..although they did strip a bit themselves.

3 Questions really, is this a common problem with this type of Merc?

Will this solution work and is it safe?

And, if not, how much should a wiring harness/spool cost me in the UK?

Thanks very much for any help anyone can give me.
Boldedge is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    This is posted in the Racing Forum but given the nature of trouble thought it would.. Jakarta Expat Off-Topic 18 04-01-2008 11:35 AM
    200 C280 Trouble Starting rhoffman W202 C-Class 2 03-28-2008 06:57 AM
    99 C280 Starting Trouble jenjenstar W202 C-Class 1 11-06-2006 09:15 AM
    Difference in feel between the 1997 C280 and 1999 C280 SechsPackSound W202 C-Class 3 04-18-2006 05:48 PM
    Anyone having trouble searching the forum? BigDog W163 M-Class 2 07-07-2003 07:55 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome