New to site- Seltron - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-20-2008, 09:54 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Dec 2008
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
New to site- Seltron

HI all, new to site, owned/own several MB.

Presently we have a 2000 ML320. replaced passenger side main headlight bulb. day later unit ran fine, but in the afternoon no electrical power to the vehicle whatsover. Open the hood, open the fuse box, nothing blown. Closed the hood and there was power again. Started the vehicle drove it home.

20 miuntes later went in to start, same problem complete electrical power loss? Any input would be greatly appreciated- Seltron

Last edited by Seltron; 12-20-2008 at 10:20 AM. Reason: posting
Seltron is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
New to this site offroadwarrior Off-Topic 61 09-23-2007 08:43 AM
New to the site EKC320 W203 C-Class 5 04-13-2006 11:04 AM
This site sosh W163 M-Class 8 03-30-2004 07:48 PM
New to site Andrew2004az C209/A209 CLK-Class 2 02-18-2004 09:35 PM
Take a look at this site! Devon G-Class 2 12-04-2001 05:06 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome