1999 cl600 tranny problem - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-10-2008, 09:40 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Nov 2008
Vehicle: 1999 CL600
Location: TORONTO CANADA
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Post 1999 cl600 tranny problem

I had to have my vehicle tow to the dealer because the fan belt broke, and when I got it back the tranny would not change gears and was very sluggish starting off. I went to the dealer asked what happen and he said he noticed the problem and thought the tranny was gone and needed to be replaced. I talked to another tech and he said Caa towed it wrong (backend up) with straps around the front wheels. Could they of screwd something up when they towed it or is the dealer giving me the gears? thanks.....Jeff
GOLFHEAD4 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    1999 clk 430 tranny problem yerrp C208/A208 CLK-Class 10 09-06-2015 06:50 AM
    New Member 1999 CL600 GOLFHEAD4 General Mercedes-Benz 0 12-10-2008 09:28 PM
    1999 CL600 FOR SALE jamievbva For Sale/Wanted/Trade/Giveaway 6 10-07-2008 11:07 AM
    New problem help please! Noise in Engine. 1999 cl600 jamievbva W140 S-Class 8 09-26-2008 10:16 PM
    MY 1999 CL600 PeteCL600 W140 S-Class 0 03-07-2005 12:10 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome