Start problem - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-09-2008, 09:35 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Dec 2008
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Start problem

1998 E320 4matic wagon (113,000 miles).
About 1/2 the time starter crank & stops before engine starts. If you hold the key in start position after several seconds engine cranks & starts.
I know trouble is in start circuit and not the starter or starter
I have wiring diagram. Suspect engine computer. Any safe
way to go around it to see for sure?
Or anyone have same problem with a fix?
Jerry Stearns is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Problem: SC does not start! Arotished R170 SLK-Class 0 10-06-2007 07:41 AM
    Start/Run/Start Problem Jayare W124 E,CE,D,TD Class 6 08-30-2006 05:02 PM
    Start up problem !!!!!!!! Moon W163 M-Class 3 02-18-2005 03:52 AM
    Problem at Start-up jsloan01 W203 C-Class 1 10-25-2004 02:32 PM
    Update on my cold start studdering problem - problem fixed? Douglas-Indianapolis R170 SLK-Class 4 04-25-2001 04:28 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome