subwoofer/sounds system cutting in and out - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-17-2008, 06:31 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
joedrt99's Avatar
 
Date registered: Nov 2008
Vehicle: 2003 c230 kompressor
Location: Albany, NY
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Post subwoofer/sounds system cutting in and out

ok so i had a friend of mine (works at Boomer Mcloud Car audio) install my subwoofer. since then, the music sounds like it cuts to a lower frequency for a little bit. then when i turn it up, it will stay at the low frequency for a little bit then start blasting in my ear again. Any suggestion??? I tried to turn the S.V.C. off but couldnt figure out how to do it. Any ideas?
joedrt99 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    No Sounds from Audio system or Navigation or Blue tooth Chotarajan W164 M-Class 2 06-16-2008 09:43 PM
    removing rear deck to change the subwoofer ( HK system) benzVIP W211 E-Class 1 05-01-2008 11:51 AM
    Full Kenwood System ( B.A subwoofer) milosz87 For Sale/Wanted/Trade/Giveaway 15 07-10-2007 04:39 PM
    Aftermarket Subwoofer/amp system in S Class ARABICA W220 S-Class 14 06-15-2007 07:02 PM
    Audio system w/subwoofer question ahduke99 W203 C-Class 3 02-11-2006 03:35 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome