MB 95' C280 problem - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 02-26-2008, 07:23 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
YummyieatNoobs's Avatar
 
Date registered: Feb 2008
Vehicle: 2001 c320
Location: Evansville
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Exclamation MB 95' C280 problem

i purchased a 95' C280 MB in perfect condition and has ran great and did the job for me....except for a problem that has happend down the road now...i have had it for about 4 months..now.. i was driving home from school.. and the engine just shut off... upon driving..it seems as if nothing else detected that the engine had shut off.. now it has this problem where when driving at times..it will drive fine..but then sometimes stutter...then have the engine die while driving.. does any one know what the problem may be.. there are no engine check lights or warning lights telling of anything wrong.
YummyieatNoobs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 02-26-2008, 02:34 PM
BenzWorld Elite
 
94Wagenmeister's Avatar
 
Date registered: May 2005
Vehicle: 85 300 TDT
Location: The DC Burbs
Posts: 2,260
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 19 Post(s)
Send a message via AIM to 94Wagenmeister
The infamous wiring harness gets my vote.

I once had a W202. Bought it cheap. See below.

Scott in MD/DC
85 TDT the "Blue Whale"
past: W124 wagon, W126, W202, W201, lotsa VDubs
94Wagenmeister is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 02-26-2008, 04:03 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
YummyieatNoobs's Avatar
 
Date registered: Feb 2008
Vehicle: 2001 c320
Location: Evansville
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
thats what im wanting to say. so should i just go and get a whole new wireing harness or just look into the harness itself and see if i can spot the problem myself?
YummyieatNoobs is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 02-27-2008, 08:36 PM
BenzWorld Elite
 
94Wagenmeister's Avatar
 
Date registered: May 2005
Vehicle: 85 300 TDT
Location: The DC Burbs
Posts: 2,260
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 19 Post(s)
Send a message via AIM to 94Wagenmeister
I think it's best to 'assume' harness failure unless you have record of it having been replaced. There are miles of wiring and it's just not as easy as 'checking a connector' or 'rolling it between your fingers and listening to whether it sounds crunchy (dry)' - although both are ways to check it. Better pony up and have someone look at it who knows the issue with harnesses - any Benz indy mechanic.

Scott in MD/DC
85 TDT the "Blue Whale"
past: W124 wagon, W126, W202, W201, lotsa VDubs
94Wagenmeister is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    95- c280 Problem/HELP PLEASE snoopdouggydoug General Mercedes-Benz 6 09-28-2010 12:35 PM
    95' C280 high idle at operating temperature? igroove2 General Mercedes-Benz 0 01-04-2008 05:09 PM
    C280 Problem, Please Help. helpme_to_helpyou General Mercedes-Benz 2 06-05-2007 02:06 PM
    95' C280 Ignition key won't turn Hollisterguy00 W202 C36 AMG, C43 AMG 2 06-24-2005 02:08 PM
    95' C280 Ignition Key Won't Turn Hollisterguy00 W202 C-Class 0 12-22-2004 08:18 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome