2001 e320 starting problem HELP - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-12-2007, 07:39 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
2die4's Avatar
Date registered: Oct 2007
Location: toronto
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
2001 e320 starting problem HELP

I am havin trouble with starting my vehicle, sometimes when i turn the key to start it, The enigine attempts to turn-over, BUT does not fire up.

Also when it does this if i do not turn back the key(to the off position) it will hold the start.
( if that makes sense)

I recently changed the CPS sensor and hooked it up to a computer and nothing showed up except for the same CPS reading?!?!

Changed my battery, filter, fuel filter, and spark plugs within the last 2 months.

PLZ guys any help is needed. Benn to a few mechanics and none of them can solve this problem. Trying to avoid paying lots of money at the dealership THX
2die4 is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    2001 e320 starting problem 2die4 W210 E-Class 51 04-01-2008 06:55 AM
    C240 2001 problem starting (please help) sickwaiting W203 C-Class 7 02-24-2007 12:26 AM
    problem starting my e320 sammy g W210 E-Class 1 05-15-2006 04:01 PM
    Starting problem on '98 E320....Help!! boosoo W210 E-Class 4 02-06-2004 06:57 PM
    Starting problem on 95 E320 Andrew Schmidt W124 E,CE,D,TD Class 3 12-02-2002 08:59 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome