Lumber support not working - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-29-2007, 07:43 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Sep 2007
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Smile Lumber support not working

Have a 1994 S280 with leather seats but the lumber support does not work on both seats could members let me know where the pump is, the vacume works on all the doors and not sure if this is the same pump that works the lumber support, cheers
savi18 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-29-2007, 11:09 PM
BenzWorld Elite
 
Date registered: Mar 2006
Vehicle: 1999 ML320
Location: Ratville
Posts: 24,029
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 310 Post(s)
Quote:
Originally Posted by savi18 View Post
Have a 1994 S280 with leather seats but the lumber support does not work on both seats could members let me know where the pump is, the vacume works on all the doors and not sure if this is the same pump that works the lumber support, cheers
Dr Scholls massage pads.
mlfun is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Lumbar Support - Help NAB W140 S-Class 8 02-21-2008 01:46 PM
    It is working!!! Modular Control System is not working after I changed battery di_mb W163 M-Class 0 12-27-2006 08:04 PM
    Help Support CASEats! 3 baN 2 PoW 0 Off-Topic 6 05-06-2006 07:16 PM
    thanks for all the support ashroxamg R170 SLK-Class 0 12-18-2001 06:04 PM
    Lumbar Support Paul R170 SLK-Class 4 06-10-2001 07:37 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome