Car Won't Start!!! Ughhh - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-10-2007, 11:50 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Mar 2007
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Car Won't Start!!! Ughhh

I have a 2002 S430 AMG - 68000 miles

Today it shut off while my cousin was driving. He said a battery light came on and then the car just shut off!! The lights were still working (unlike when my battery went dead in December and I had to get a jump) and roadside tried jumping to no avail. It was trying to turn over but was just coughing. The tow truck man said it didn't sound like starter.. it had to be towed to EuroMotors in Bethesda, MD. What could this be? There were no malfunction lights on and I take it regularly to be serviced. UGHHHHHHHH.... this is when i need a husband!!!!!
s430amg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-11-2007, 02:20 PM
BenzWorld Elite
 
Michael Pillay's Avatar
 
Date registered: Oct 2003
Vehicle: 500SE AMG, E350 4matic, GL 450
Location: Michigan
Posts: 5,281
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 80 Post(s)
If it shut off when driving it is more likely the alternator than the starter. It will be cheaper to have it rebuilt than buying a new/reconditioned unit.


I had something similar happen to me during college. It turned out to be a clogged fuel filter.

Mike
Michael Pillay is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-11-2007, 03:06 PM
BenzWorld Elite
 
Jayhawk's Avatar
 
Date registered: Aug 2005
Vehicle: S500/W220/2000
Location: Lawrence, KS (USA)
Posts: 21,652
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 3 Post(s)
It could also be that whomever replaced your battery a couple months ago didn't install it correctly, but EuroMotors in Bethesda should quickly diagnose the situation and hopefully correct it quickly. Don't go to the extreme of getting a husband...

Don't believe everything you think
Jayhawk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    PROBLEMS with my car...ughhh. Help !!! zudeck W124 E,CE,D,TD Class 19 01-03-2007 01:03 AM
    car will not start shaner_77_300D W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 7 11-05-2006 04:12 AM
    Car won't start blacklab W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 8 06-25-2006 05:34 AM
    Need "touchup" or repaint advice..ughhh DA_SURG R170 SLK-Class 17 08-02-2005 03:42 PM
    car does not start Guest (MBNZ) W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 3 07-22-2002 11:36 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome