What is terribly wrong with this photo? - Mercedes-Benz Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 40 (permalink) Old 10-16-2006, 05:39 AM Thread Starter
BenzWorld Elite
 
Corkscrew's Avatar
 
Date registered: May 2005
Vehicle: 2009 BMW Z4, 2005 SLK 200, 2004 S 280
Location: Bangkok,Thailand
Posts: 1,950
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
What is terribly wrong with this photo?

Can you see what is all wrong here?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Copy (2) of DSCN4350a.jpg
Views:	113
Size:	86.8 KB
ID:	101659  

2009 BMW Z4, 2014 MB 300S BLUETEC HYBRID, 2005 MB SLK 200
Corkscrew is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 40 (permalink) Old 10-16-2006, 05:47 AM
BenzWorld Senior Member
 
Date registered: Mar 2006
Vehicle: 1996 Silver C36
Location: Gold Coast, Australia
Posts: 542
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Two beautiful girls in the front seats and neither wearing seatbelts!

Last edited by OzC36; 10-16-2006 at 06:58 AM.
OzC36 is offline  
post #3 of 40 (permalink) Old 10-16-2006, 05:50 AM
BenzWorld Senior Member
 
Date registered: Mar 2006
Vehicle: 1996 Silver C36
Location: Gold Coast, Australia
Posts: 542
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
PS. Thai flag flying at half mast and photo reversed as Thailand has RHD cars!

Last edited by OzC36; 10-16-2006 at 06:55 AM.
OzC36 is offline  
post #4 of 40 (permalink) Old 10-16-2006, 06:37 AM
BenzWorld Elite
 
Date registered: Mar 2004
Vehicle: W203 modified
Location: Sydney Australia
Posts: 2,033
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via MSN to miroj Send a message via Skype™ to miroj
Quote:
Originally Posted by Corkscrew
Can you see what is all wrong here?

LHD car in a RHD country. Must be an S600.

In Japan all flagship models are LHD. S500 is RHD and S600 is LHD.

What is the special point of this photo ?

Modz ... enjoy the difference. www.benzmodz.com
miroj is offline  
post #5 of 40 (permalink) Old 10-16-2006, 10:22 AM
BenzWorld Elite
 
Jayhawk's Avatar
 
Date registered: Aug 2005
Vehicle: S500/W220/2000
Location: Lawrence, KS (USA)
Posts: 21,652
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 3 Post(s)
Did you take it w/ a fisheye lense? Things, like the seats appear slanted into the car. That looks like your S500, but I do not see it listed in your "Vehicle I Drive." What's w/ the 280S?

Don't believe everything you think
Jayhawk is offline  
post #6 of 40 (permalink) Old 10-16-2006, 12:22 PM
BenzWorld Member
 
amcnair's Avatar
 
Date registered: Mar 2006
Vehicle: 1997 E420
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 300
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Corkscrew
Can you see what is all wrong here?
You are being relegated to the back seat of your own car?

It's your wife driving and your girlfriend driving?

The driver's hands aren't at 10 and 2?

I'm just guessing here.
amcnair is offline  
post #7 of 40 (permalink) Old 10-16-2006, 02:10 PM
BenzWorld Elite
 
asianml's Avatar
 
Date registered: Sep 2005
Location: Ann Arbor, Michigan
Posts: 11,243
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
His S280 is a RHD vehicle. The picture was flipped horizontally.

2002 Mercedes-Benz ML320 (sold)
2011 Chrysler Town & Country
2008 Toyota Camry Hybrid
2003 Yamaha V-Star 650 Classic
2002 Jaguar X-Type 2.5

asianml is offline  
post #8 of 40 (permalink) Old 10-16-2006, 02:48 PM
DP
Moderator
 
DP's Avatar
 
Date registered: Aug 2002
Vehicle: 190E, 400E, SLK350
Location: Chesapeak Bay
Posts: 64,124
Mentioned: 2 Post(s)
Quoted: 991 Post(s)
Lifetime Premium Member
The driver's watch looks to be on the right arm while most people wear it on the left. I guess the pic could be flipped since same direction traffic is on the right too.
DP is offline  
post #9 of 40 (permalink) Old 10-16-2006, 04:20 PM
BenzWorld Member
 
mybenz123's Avatar
 
Date registered: May 2006
Vehicle: w123 300tdt
Location: Belleville, NJ
Posts: 362
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Whats wrong is that I'm not sitting in the
drivers seat and one of the beauties sitting
next to me.

Louis.
mybenz123 is offline  
post #10 of 40 (permalink) Old 10-16-2006, 04:24 PM
BenzWorld Member
 
Date registered: Mar 2004
Vehicle: 300E modded, ML500
Posts: 352
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
driving an s-class ?
mbeclass is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    People who dial wrong numbers and still dont understand they are wrong.... Andrew2004az Off-Topic 45 02-17-2012 06:11 AM
    Terribly Important Thread Jillian80 Off-Topic 14 09-26-2005 01:01 PM
    W123 members' official photo gallery ( WHats wrong with page ???) Onkel-Benz W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 2 07-25-2004 03:47 AM
    CAr squeeks and rattles terribly when going over bumps ! jay (new jersey) R170 SLK-Class 17 04-20-2004 08:45 AM
    new photo jeffsf W124 E,CE,D,TD Class 1 09-07-2002 03:34 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome