Installation Problem with WIS/ASRA DVD - Page 3 - Mercedes-Benz Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 25 (permalink) Old 03-09-2011, 01:20 AM
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Mar 2011
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Diesel Benz View Post
Which exact DVDs do you have or do you mean you have been using three different copies of the same DVD?

Did you use the first WIS DVD to install EWA NET? Your screen capture was not accurate enough to enable the DVD content being recognised.
Hi DB, sorry if my info is misleading. I m using Windows XP, hence compatible issue is not my concern now. Okay, in fact i have manage to install EPC net successfully.
Total i have 3 iso files: EPC_1_of_1_b1.iso, EPC_1of_2_a1.iso, EPC_2of_2_a2.iso

I follow all the instruction on how to install EPC, WIS as in PDF. I manage to install everything as in doc, until Steps 21, i stuck as below.

The WIS net base is installed in the same way as from the paragraph 24, you should just select the chapter WIS net. The launching is also similar."

This guide asked to install WIS net base in EWA admin tools, then click WIS net tab, when click Install, i get the msg and per screen shot, i've tried to browse all the iso files, but still no-go... hmm, do i need WIS net database to run WIS apps? Thanks bro
ahpek199 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 25 (permalink) Old 03-09-2011, 06:53 AM
BenzWorld Elite
 
Diesel Benz's Avatar
 
Date registered: Dec 2005
Vehicle: 222.132 & 221.122 & 212.025 & 906.633
Location: Europe
Posts: 10,322
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 34 Post(s)
Quote:
Originally Posted by ahpek199 View Post
This guide asked to install WIS net base in EWA admin tools, then click WIS net tab, when click Install, i get the msg and per screen shot, i've tried to browse all the iso files, but still no-go... hmm, do i need WIS net database to run WIS apps?
You do need the database before you get any documents from WIS or EPC.
Diesel Benz is online now  
post #23 of 25 (permalink) Old 09-10-2012, 01:42 PM
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Apr 2009
Vehicle: 280s
Location: finland
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
i borrow this topic.i installed epc and wis.epc works fine but wis stucks.java load it and what new and screen appears,but it just starting module.how i fix it?thanks for any advise
juhizz is offline  
post #24 of 25 (permalink) Old 12-13-2012, 09:55 AM
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Feb 2012
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
can any one tell me where to download the software from please
robchef is offline  
post #25 of 25 (permalink) Old 01-21-2013, 04:01 PM
BenzWorld Member
 
Date registered: Jan 2003
Vehicle: Chevy Suburban
Location: Texas
Posts: 51
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Greetings ALL,
I had installed this SW about a year and a half ago on a VISTAx64 HP laptop and it ran flawlessly back then.

That Laptop lost it's graphics card so I ended migrating all the SW from the old hard disk to a W7x64 and all the software (never tested EWAnet, though) worked flawlessly (as it should).

Since then I had no need to run EWAnet, until yesterday that is.

I am greeted with the the messages as depicted in the first image below.

I do understand that with a new PC both the server name and the ip have changed. I made several attempts to find out how to point the SW to the new server/new IP, of course to no avail.

Next I attempted to reinstall the SW from scratch but I am greeted with the second and third images.

For the record, I am attempting to install the SW from the EPC_0711 DVDs.

I'd appreciate any and all help.

Thanks.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	EWA error code.jpg
Views:	268
Size:	42.0 KB
ID:	490989   Click image for larger version

Name:	ewa error code2.jpg
Views:	282
Size:	47.2 KB
ID:	490990   Click image for larger version

Name:	ewa error code3.jpg
Views:	450
Size:	50.3 KB
ID:	490991  
kayooh is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    EPC WIS&ASRA DAS Key Generator GDTm© General Mercedes-Benz 29 06-18-2015 02:21 PM
    Help 2 install WIS/ASRA Star Diagnosis DVD manual Teutone General Mercedes-Benz 21 05-01-2011 03:02 PM
    Help 2 install WIS/ASRA Star Diagnosis DVD manual Teutone W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 7 08-19-2010 02:41 PM
    WIS / ASRA / DAS mb230s G-Class 12 06-23-2010 12:49 PM
    WIS/ASRA plus EPC installed and running Teutone W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 8 07-18-2009 12:32 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome