cd problem CLK230 - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-31-2006, 06:07 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Aug 2006
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
cd problem CLK230

Help- has anyone had a problem with the cd player? Shows volume control but no sound. Happens quite a bit and Mercedes has not been able to find the cause for one year. Sometimes reads NO Magazine or no cd player? Loosing faith and warranty running out. Walnut Creek dealership little help. Thanks
Kingvale is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
Help I need to know if the supercharger on a CLK230 go wrong? w140benz C208/A208 CLK-Class 13 08-26-2005 08:14 PM
1994 S600 coupe "Vacuum assist pump problem and now a starting problem Bigpauly52 W140 S-Class 18 09-26-2004 12:36 AM
Brake padal vibration problem + transmission problem Majid Mansoori W210 E-Class 11 09-22-2003 07:33 PM
Interesting new problem, or is it a problem? My car's water broke yesterday Jason Y R170 SLK-Class 8 06-13-2001 06:54 PM
Update on my cold start studdering problem - problem fixed? Douglas-Indianapolis R170 SLK-Class 4 04-25-2001 04:28 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome