E320 (1997) Not Start After Replacing Cluster - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-02-2006, 07:20 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Apr 2006
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
E320 (1997) Not Start After Replacing Cluster


Hi.

I have replaced my E320 1997 Instrument Cluster with one I bought at ebay. Know my car does not start.
It tries to start but it doesn't.

Any suggestion?. I only take out the old one and installed the one I got from Ebay. Did I have to take into consideracion anything else? . I will really appreciate your comments.

Thank you a lot.

Rinopla
rinopla is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-03-2006, 10:05 AM
BenzWorld Member
 
Avantgarde 1998's Avatar
 
Date registered: Jan 2006
Vehicle: E200KOMPRESSOR
Location: Greece
Posts: 345
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
RE: E320 (1997) Not Start After Replacing Cluster

Better post at the W210 forum.Welcome!

MICHALIS :
Avantgarde 1998 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome