A Few Problems With 1986 190E 2.3 - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-19-2005, 05:46 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
jamescalvin's Avatar
 
Date registered: Nov 2005
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via AIM to jamescalvin
(Thread Starter)
A Few Problems With 1986 190E 2.3

Hey All,

I had a few problems with my car and I was hoping I could get some help. My problems are as follows:

- Sunroof Doesn't Work (what could be the problem with this?)

- Smelling gas inside car when I drive (I'm not really sure if it's gas but it's definitly something coming from under the hood)

- It feels like the air is on somewhere. (It's mostly hot air.) I've checked all my little buttons and everything, they're all set to off. For now I just closed all my vents but I still feel the hot air at my feet.

- What is the container called that holds the windshield wiper liquid? I'm missing that too.

These are just to name a few. I recently bought the car from someone. Some problems I was told about, others are just popping up. I'm not regreting that I bought the car though, it seems to be running pretty good. I'd like to know if any knows what any of the above problems could be.

Thanks
J
jamescalvin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 11-19-2005, 06:06 PM
BenzWorld Elite
 
jdc1244's Avatar
 
Date registered: Jun 2003
Vehicle: 1991 300 SE
Location: Lakeland, Florida
Posts: 18,534
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
RE: A Few Problems With 1986 190E 2.3

Welcome.

Blown fuse
Leaking EHA
Failed monovalve
Windshield wiper fluid container

Post in the w201 forum.

Good luck.

jdc1244 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-19-2005, 06:30 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
jamescalvin's Avatar
 
Date registered: Nov 2005
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via AIM to jamescalvin
(Thread Starter)
RE: A Few Problems With 1986 190E 2.3

Cool, I'll post there. Thanks for your help.
jamescalvin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome