Anyone familiar with headlight flasher or head rests? '95 280 - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 05-08-2005, 04:03 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Apr 2005
Vehicle: 280 C '95
Location: Houston Texas
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Anyone familiar with headlight flasher or head rests? '95 280

Posted this once before and got no takers. Have a '95 280C (my daughters). Pristine, low mileage but the high beam flasher doesn't work. The high beams work fine, just the flasher (licht hooper for you Krauts out there). Switch? relay? Fuse? Also, have head rest problem with the rear seats. There is a motor back there that seems to run intermittantly and in any event the dash switch has no effect on anything. Ditto front head rest switches. Suggestion, comments welcome.

XCaper
Roger Heller is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-08-2005, 08:51 PM
BenzWorld Veteran
 
TheRazz's Avatar
 
Date registered: Mar 2005
Vehicle: 1984 280SEL AMG
Location: Everett, Wa USA
Posts: 701
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via MSN to TheRazz Send a message via Yahoo to TheRazz
RE: Anyone familiar with headlight flasher or head rests? '95 280

The high beams stay on if you PUSH the turn signal switch forward, Pulling it twards you only operates the passing lights... If that's not the problem, take it to a trusted mechanic.
Your head rest problem, since it's intermittant, Could be a bad connection somwhere.

1984 280SEL AMG
1984 F250 Diesel
1992 F.O.R.D. Explorer
1997 F.O.R.D. Expadition
1972 F250 (57K origanal)
1980 Suzuki GS750ET
Razz

I reject your reality, and substitute it with my own (Mythbusters)
TheRazz is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-10-2007, 02:58 PM
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: May 2007
Vehicle: 1996 C180 White. 468K (Km)
Location: Mpumalanga, South Africa
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via MSN to Diggingacrobat
C180 1996, exactly same problem. Checked fuses globes etc. Could it be the stalk "switch" itself? I too need help.
Diggingacrobat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome