my stock amplifier stopped working! - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 02-18-2005, 03:16 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
m a x i m u s's Avatar
 
Date registered: Sep 2004
Vehicle: 2009 C63 P30
Location: Los Angeles, CA
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
my stock amplifier stopped working!

i had my windows tinted today, and after they finished, my amplifier stopped working. the headunit functions fine, just no sound. the rear deck and rear speakers were damp, because of the liquid that they spray on the glass when installing the tint film. does anyone know if this may have had something to do with my amp failure? and am i screwed?

thanks!
m a x i m u s is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 02-18-2005, 04:45 PM
BenzWorld Senior Member
 
Date registered: Aug 2002
Vehicle: 1992 MERZ 400E
Location: Arms length from my sawed off pump shottie
Posts: 421
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
RE: my stock amplifier stopped working!

go to the shop act all pissed
and start using the word court and lawyer alot

<img border="0" src="http://home.hawaii.rr.com/menaceboy/banner.gif">
menaceboy is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 02-18-2005, 08:57 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
m a x i m u s's Avatar
 
Date registered: Sep 2004
Vehicle: 2009 C63 P30
Location: Los Angeles, CA
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
RE: my stock amplifier stopped working!

UPDATE ... my stereo system works fine again. i thought the humidity and moisture associated with tint install (plus the LA rain storm) might have caused the problema. so, i ran the AC for an hour to try to dehumidify. guess it worked. thanks for the replies, guys!
m a x i m u s is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome