No throttle response from 92 model S420 - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-20-2004, 05:56 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: May 2004
Location: Australia
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
No throttle response from 92 model S420

Have a 92 model S420, (140 chassis) with an intermittant problem where I have no throttle response. There is no way of reproducing the fault as each time the senario differs. I can tell you that there is an extreme smell of sulphur (rotten eggs) when the fault is evident but the fault will clear itself within a minute or two. I know that the throttle is fly by wire and wondered if any body has struck anything similar?

Thanks, Gary.
gansell is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-20-2004, 06:44 PM
BenzWorld Elite
 
teky's Avatar
 
Date registered: Jun 2004
Vehicle: chris
Location: uk north east region
Posts: 1,790
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
RE: No throttle response from 92 model S420

the sulfer/rotten eggs sounds like the catalist if fitted? is about to fail, the lack of throttle response is probably the exaust getting blocked and killing the engine
teky is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome