300SDL question - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-04-2004, 10:57 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Jun 2004
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
300SDL question

Recently my 300SDL will not turn off with the key, I have to use the "flipper" under the hood. Would the large hole in the flex pipe from the header to the muffler cause this problem?
vpcarol is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 06-04-2004, 07:06 PM
BenzWorld Senior Member
Date registered: Oct 2003
Vehicle: 00 S500,99 4wgn,87TD
Location: NEW YORK
Posts: 579
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
RE: 300SDL question

no- you have a vacuum problem... anything from a clogged filter to a bad shut off....
BENZDOC is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome