2001 c320 radio problems - Mercedes-Benz Forum

Go Back   Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Technical Forums > Audio & Telematics Forum
New User? Register - Forgot Password

BenzWorld.org is the premier Mercedes-Benz Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-16-2008, 06:50 AM   #1 (permalink)
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Jul 2006
Vehicle: 2000 CLK 430 convertible, 2001 C320
Location: texas
Posts: 4
2001 c320 radio problems

I have a 2001 c320 and need help with a couple of things. First there is a problem with the radio, there is now sound not even a hiss from the speakers. All the displays on the radio work except when you turn the volume knob it does no indicate any changes, it also will show no CD changer when there is one installed. Would the amplifier be the issue or could it be something else. One other thing, how do I get rid of the SOS set up message everytime I start the car? Any help would be appreciated. Thanks!
austinreza is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-16-2008, 08:51 AM   #2 (permalink)
BenzWorld Elite
 
Diesel Benz's Avatar
 
Date registered: Dec 2005
Vehicle: 221.122 & 212.025 & 204.089 & 906.633
Location: Europe
Posts: 10,114
Do you have the Sound system amplifier (Bose/premium sound) in the car? Sounds like the D2B fibre bus is broken, possibly because of an issue at the amplifier or the CDC.

The Tele-Aid system can be version coded "out" which would make the message disappear. You would have to visit a dealer or an independent who has Star diagnosis tools.
Diesel Benz is online now   Reply With Quote
Old 08-17-2008, 07:13 AM   #3 (permalink)
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Jul 2006
Vehicle: 2000 CLK 430 convertible, 2001 C320
Location: texas
Posts: 4
The amplifier is in the car, plugged in, when I put a cd to play in the changer still shows NO CD Changer. The fiber optic wires are all lite up?!?!
austinreza is offline   Reply With Quote
Reply

  Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Technical Forums > Audio & Telematics Forum

Bookmarks



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
Turn signal problems on 2001 c320 richmondc320 W203 C-Class 5 01-08-2014 11:46 PM
c320 radio problems steelwolv02 Audio & Telematics Forum 12 10-21-2013 02:32 PM
2001 c320- AC rest mode problems ahermster W203 C-Class 5 05-08-2008 10:51 AM
Bought a used 2001 C320 - Problems List eandrews2 W203 C-Class 3 12-31-2005 06:39 PM
FS: 2001 C320 Guest (MBNZ) W203 C-Class 0 07-16-2001 01:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:28 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.